Prvo ovogodišnje pojačanje u redovima NK Jedinstvo

Novosti

 

Uprava kluba naporno radi na sklapanju kockica u redovima crveno bijelih pred novu sezonu u okviru Prve lige FBiH, a danas je u Bihać doputovao, kao prvo pojačanje Lucas Nahuel Ojeda. Da će Jedinstvo igrati jednu od važnih uloga u novoj sezoni 2020/2021, te da će u svakom slučaju napraviti veoma kvalitetan iskorak, dokaz su i predstojeća pojačanja, koja se spremaju u narednim danima, a uskoro i mnogo više informacija. Prvo ovogodišnje pojačanje u redovima crveno bijelih, Argentinac, Lucas Nahuel Ojeda je bivši igrač FK Veleža, a u protekloj sezoni je nastupao i u dresu FK Igman Konjic.

Lucas Nahuel Ojeda rođen je 03.09.1994 godine u Argentini, igra na poziciji sredine terena (ofanzivni vezni igrač) i svakako da će uveliko pomoći, kao prvo pojačanje u sklapanju ekipe pred novu sezonu. Prije dolaska u Bosnu i Hercegovinu Ojeda je nastupao za argentinske klubove: Deportivo Espanol i Atletico River Plate II.

U narednim danima slijedi još novih imena u redovima crveno bijelih, naravno kao kvalitetna pojačanja za sezonu 2020/2021 Prve lige FBiH, a pripreme bi prema procjenama trebale da krenu krajem ove sedmice ili početkom slijedeće.

Pratite naš i Vaš portal jer svakako ćemo nastojati da Vas blagovremeno informišemo o svim dešavanjima u klubu ali samo sa zvaničnim i tačnim informacijama!

Lucas Nahuel Ojeda dobro nam došao u Bihać!!