Danas izvršena prozivka NK Jedinstvo za sezonu 2020/2021

Novosti

Šef stručnog štaba NK Jedinstvo Bihać je danas izvršio prozivku igrača u prostorijama NK Jedinstva, a šefu struke Muhamedu Berberoviću se javilo ukupno jedanaest igrača iz protekle sezone, dva nova igrača, te šest juniora na prijedlog struke Omladinskog pogona Jedinstva. Dva nova igrača u redovima crveno bijelih su Lucas Nahuel Ojeda i povratnik Miloš Borovčanin. Nekoliko igrača je izostalo iz opravdanih razloga, a koji će se priključiti ekipi u narednom periodu.

Ispred Uprave kluba igračima se obratio predsjednik, sportski direktor i na kraju šef stručnog štaba. Prilikom izlaganja nisu se krile ambicije i planovi kluba u narednoj sezoni, kao što smo i najavili ranije, svakako da će Jedinstvo u sezoni 2020/2021 zasigurno igrati jednu od važnih uloga za povratak na stare staze slave. Konačan spisak igrača još nam nije poznat jer Uprava kluba radi na dovođenju još nekoliko kvalitetnih igrača, koji bi se trebali priključiti u narednim danima ekipi.

Prvi trening je zakazan za sutra (ponedjeljak 29.06.2020.godine) sa početkom u 17:30h na stadionu NK Jedinstvo.

PRISUTNI IGRAČI: Willian Diaz, Isak Badić, Vlado Koprivica, Stefan Kladar, Amir Hadrović, Amer Bosnić, Adnan Hadžić, Mujo Mujagić, Alen Ibrišimović, Armin Cibra, Miloš Galin, Miloš Borovčanin, Lucas Nahuel Ojeda.

ODSUTNI IGRAČI: Mustafa Mušija, Anes Nuspahić, Benjamin Dizdarić, Anis Devedžić, Samir Jašarević, Anes Vehab, Ivan Olić, Alen Nuhanović.

KLUB NAPUSTILI: Marko Radović, Nikola Terzin, Iris Mandžuka, Dragan Arežina, Milan Petković, Armin Sarvan.

U nastavku pogledajte video prilog sa današnje prozivke, kao i izjavu Muhameda Berberovića, šefa stručnog štaba NK Jedinstvo.