DOMOINVEST d.o.o. Bihać uz naše juniore na završnici u Tomislavgradu

Najave Novosti Novosti OP

Jedan od naših vjernih sponzora u predstojećoj sezoni 2020/2021 je i DOMOINVEST d.o.o. Bihać, koji prati naše juniore na završnici Omladinske lige BiH za juniore, a koja se igra narednog vikenda u Tomislavgradu. Pomenuta kompanija je obezbijedila financijska sredstva za crveno bijele juniore tokom dvodnevnog boravka u Tomislavgradu.

Ovim putem se zahvaljujemo kompaniji DOMOINVEST d.o.o. Bihać sa željom za mnogo poslovnog uspjeha u poslovanju tokom narednog perioda.

Juniori NK Jedinstvo Bihać na put polaze u subotu 25.07.2020.godine u 08:30h, a prvu utakmicu igraju sa ekipom FK Radnik Hadžići, koja je na rasporedu u 16:00h, dok će se utakmice za treće mjesto i finale odigrati u nedjelju 26.07.2020.godine sa početkom u 09:30h i 11:30h.

Napominjemo da će prvak završnice Omladinske lige BiH ostvariti plasman u Premijer ligu BiH za takmičarsku sezonu 2020/2021.

Sretno našim mladim nogometašima u Tomislavgradu, a za naše vjerne navijače i simpatizere obezbIjedili smo ovaj put teksutalni prenos utakmica naših juniora, a putem naše službene stranice na Facebooku na slijedećem linku:

ZVANIČNA PREZENTACIJA NK “JEDINSTVO”BIHAĆ