Narednog vikenda treća pripremna utakmica crveno bijelih u Bihaću

Najave Novosti

 

Nakon prethodne dvije pripremne utakmice NK Jedinstvo će u subotu ugostiti ekipu FK Krupa na Vrbasu, novopečenog premijerligaša BiH. U protekle dvije pripremne utakmice crveno bijeli su upisali jedan poraz na gostovanju od FK Rudar Prijedor rezultatom 2:0, a na domaćem terenu su savladali odličnu ekipu NK Podgrmeč rezultatom 2:1. U subotu nas očekuje kvalitetna nogometna utakmica Podno Borića s obzirom na protivnika ekipu FK Krupa na Vrbasu, koja je već duboko u pripremnom periodu, a također je pojačana sa nekoliko odličnih prinova.

Gosti su prozivku izvršili 18.06.2020.godine, gdje se treneru Mariću odazvalo 27 nogometaša, a u sklopu priprema su boravili i na Zlatiboru 14 dana. Nakon toga u svoje redove su doveli još novih i jako zanimljivih, kvalitetnih mladih nogometaša. Do sada su odigrali tri pripremne utakmice.

Prvu pobjedu su ostvarili nad ekipom FK Brodarac rezultatom 1:0 na Zlatiboru, a nakon toga su savladali i ekipu Borca iz Čačka, dok su poraz pretrpjeli od ekipe FK Čukarički rezultatom 2:1, a u Bihaću će im biti četvrta po redu pripremna utakmica.

Narednog vikenda nas očekuje nogometna poslastica Podno Borića, a susret se igra u subotu sa početkom u 16:00h.