Jučer u Ključu pobjeda crveno bijelih, a u subotu 01.08.2020.godine generalka u Bihaću protiv FK Borac Kozarska Dubica po prvi put u profesionalnom live streamingu

Izvještaji Najave Novosti

Jučer je u Ključu odigrana pretposljednja pripremna utakmica crveno bijelih pred novu sezonu 2020/2021 i upisana je pobjeda nad ekipom NK Ključ rezultatom 2:0, a golove za NK Jedinstvo su postigli Haračić i Galin. Jako borbena ekipa NK Ključ je zadala problem našim crveno bijelima, pa su prvo poluvrijeme uspjeli sačuvati mrežu i rezultat je na kraju glasio 0:0. Šef stručnog štaba je prvo poluvrijeme ukazao povjerenje mladim igračima i u prvoj postavi su igrali većinom juniori sa nekoliko iskusnih nogometaša prve ekipe.

Drugo poluvrijeme na scenu stupa  ekipa, koja se već nazire za prvih jedanaest za narednu sezonu, a Kladar ponovo zadobija lakšu povredu zgloba, pa je primoran napustiti igru već u prvom poluvremenu. Mnogo šansi pred golom Ključa u drugom dijelu susreta ali ne i dovoljno preciznih ali ipak u listu strijelaca se upisuje Haračić i Galin, pa utakmica završava rezultatom 2:o u korist NK Jedinstvo.

U posljednjoj minuti susreta izglednu priliku za gol propušta Ibrišimović, koji loše šutira pored gola protivnika.

Narednog vikenda, u subotu 01.08.2020. godine nas očekuje posljednja pripremna utakmica naših crveno bijelih u Bihaću, a generalku će odigrati sa ekipom FK Borac Kozarska Dubica. Susret se igra sa početkom u 17:30h. Biće ovo prilika da se sumiraju rezultati, uigra ekipa pred prvo kolo nove sezone, a konačno će šef struke odlučiti, koji su to igrači ispunili očekivanja struke i koji ostaju u klubu, dok će se nekima nažalost zahvaliti na dosadašnjoj saradnji.

Posebno zanimljiva novost vezano za medijsko praćenje našeg kluba će startati upravo sa ovom utakmicom u Bihaću. Nakon ankete, koju smo pokrenuli putem naše službene stanice na Facebooku i Vaše podrške, te prijedloga, Uprava kluba je odlučila na pokretanje TV platforme kluba NK Jedinstvo Bihać, TV kanal kluba, koji će putem YouTube kanala prenositi u live streamingu domaće i gostujuće utakmice kluba.

U posljednjoj pripremnoj utakmici radiće se live streaming besplatno putem naše platforme na YouTube, a svi ljubitelji će imati priliku po prvi put pratiti profesionalni live streaming utakmice i to potpuno besplatno.

Nakon toga medijska ekipa će zajedno sa Upravom kluba definisati cijene streminga utakmica, te načina uplate za jednu utakmicu, više utakmica, polusezonu ili kompletnu sezonu o čemu će te biti blagovremeno obaviješteni putem našeg službenog portala kluba, a sve prije početka prvenstva i prve prvenstvene utakmice u Bihaću protiv ekipe NK Gošk.

U subotu imate priliku uživati u prvom, profesionalnom live streamingu našeg kluba, koji će ujedno biti i probni za sezonu 2020/2021.