NAJAVA: U subotu u goste dolazi NK Gošk, utakmica bez publike ali obezbjeđen live stream

Najave Novosti

U subotu 08.08. 2020. godine su na rasporedu utakmice prvog kola Prve lige FBiH, a naši crveno bijeli će ugostiti ekipu NK Gošk, koja također pretenduje na sami vrh tabele pa nas očekuje veoma zanimljiva i teška utakmica. Zbog trenutne epidemiološke situacije uzrokovane sa COVID-19 utakmice Prve lige FBiH se igraju bez prisustva publike ali za sve one, koji žele pratiti ovu utakmicu i sve ostale utakmice našeg kluba (domaće i gostujuće), Uprava kluba NK Jedinstvo na čelu sa Hamdijom Abdićem – Tigrom obezbijedila je live stream svih utakmica.

Cijena kupon karte za jednu utakmicu za domaće navijače iznosi 5,00KM, a karte se mogu kupiti već od četvrtka 06.08.2020.godine u prostorijama NK Jedinstvo, kod članova Uprave kluba, štand ispred Turističke zajednice Bihać (kod sata). Prilikom kupovine kupon karte, kupac je dužan ostaviti lične podatke, kako bi mu poslali link za praćenje live stream utakmice (ime, prezime, broj telefona i e-mail adresu na koju šaljemo link za praćenja).

Što se tiče naših vjernih navijača van granica BiH, također je obezbijeđen live stream i za njih. Za sve one, koji žele pratiti live stream potrebno je da uplate 5,00 EUR-a na ŽR kluba, odnosno devizni račun kluba, a kao dokaz uplate će poslati na naš službeni e-mail kluba fotografiju (uslikanu mobitelom), kao dokaz uplate, te ostaviti svoje podatke ( ime i prezime i e-mail adresu, na koju ćemo mu proslijediti link za praćenje).

Službeni e-mail kluba je: jedinstvobihac@gmail.com

Br. računa za INOSTRANSTVO: UniCredit Bank d.d. Mostar

                                                                 Bank Acc: 25015511005

                                                                     IBAN: BA 39 3385 0048 6130 4978

                                                                     SWIFT: UNCRBA22

Live stream je omogućen i za druge dijelove Bosne i Hercegovine, a način uplate, kao i način dokaza uplata je kao i kod inostranih potencijalnih gledaoca, samo u slučaju BiH se koristi slijedeći broj računa u KM:

Br. računa za BIH (KM): 3385002206249787 UniCredit Bank

U procesu razvoja TV platforme NK Jedinstvo u budućnosti su veliki planovi i naravno u narednom periodu nas očekuju i mogućnosti uplata po jednoj polusezoni ili kompletnoj sezoni o čemu ćemo Vas blagovremeno obavijestiti. Naravno uz Vašu podršku da nam je zagarantovan uspjeh!!

Utakmica je na rasporedu u subotu 08.08.2020.godine sa početkom u 17:30h!! Molimo Vas da izvršite uplate na vrijeme za praćenje live stream, a uplate primamo do subote 08.08.2020.godine do 12:00h.

Budite i Vi dio crveno bijele porodice!!