OBAVIJEST: Otvoren PayPal račun kluba, uputstvo za kupovinu kupon karti za live stream

Najave Novosti

Obavještavamo naše vjerne pratioce, navijače, simpatizere i sve ostale naše drage Krajišnike, koji su van granica BiH i one domaće, da od danas imaju priliku uplatiti svoj novac za live stream utakmica NK Jedinstvo i putem PayPal računa, koji je od danas i zvanično u funkciji. PayPal obrazac za popunjavanje se nalazi na naslovnici našeg portala:

   

slika: 1                                                                 slika: 2

CIJENA I NAČIN UPLATA ZA LIVE STREAM:

Cijena kupon karte za jednu utakmicu za domaće navijače iznosi 5,00KM, a karte se mogu kupiti već od četvrtka 13.08.2020.godine na dva prodajna mjesta:

  1. Prostorije NK Jedinstvo
  2. Prostorije Turističke zajednice Grada Bihaća (kod sata)

Prilikom kupovine kupon karte, kupac je dužan ostaviti lične podatke, kako bi mu poslali link za praćenje live stream utakmice (ime, prezime, broj telefona i e-mail adresu na koju šaljemo link za praćenje).

ROK ZA KUPOVINU KUPON KARTI (pojedinačnih) je do subote 15.08.2020.godine i to do 14:00h.

Nakon toga se objedinjuju Vaše e-mail adrese i podaci, te šalju linkovi za praćenje live stream utakmice. Molimo Vas da se pridržavate roka za kupovinu kupon karte!!

NOVOST: Od naredne utakmice za naše vjerne navijače, kako domaće, tako i one van granica BiH pripremili smo i polusezonske karte za domaće utakmice, a prema propozicijama NSFBiH i Prve lige FBiH ukoliko nam domaćini dozvole live stream na gostujućim utakmicama, pripremit ćemo i sezonske karte za cjelokupnu sezonu o čemu ćemo Vas na vrijeme obavijestiti.

Što se tiče naših vjernih navijača van granica BiH, također je obezbijeđen live stream i za njih. Za sve one, koji žele pratiti live stream potrebno je da uplate 5,00 EUR-a na ŽR kluba, odnosno devizni račun kluba ili putem PayPal računa, a kao dokaz uplate će poslati na naš službeni e-mail kluba fotografiju (uslikanu mobitelom), kao dokaz uplate, te ostaviti svoje podatke ( ime i prezime i e-mail adresu, na koju ćemo mu proslijediti link za live stream).

Cijena polusezonske kupon karte za domaće gledaoce (domaće utakmice): 30,00 KM

Cijena polusezonske kupon karte za gledaoce van granica BiH: 30,00 EUR-a.

Molimo Vas da se pridržavate rokova kupovine kupon karti, te da postupite kao što je navedeno u prilogu jer nam to mnogo znači za blagovremeno pripremanje live stream utakmica!!

U narednom periodu pokrećemo i poseban server (privatni) za live stream, te Vas napominjemo da nećete biti u mogućnosti pratiti live stream, ako ne izvršite uplatu, a vrlo vjerovatno već od naredne utakmice u subotu 15.08.2020.godine da live stream neće ići preko YouTube kanala, već našeg klupskog servera.

Službeni e-mail kluba je: jedinstvobihac@gmail.com

Br. računa za INOSTRANSTVO: UniCredit Bank d.d. Mostar

                                                          Bank Acc: 25015511005

                                         IBAN: BA 39 3385 0048 6130 4978

                                                                 SWIFT: UNCRBA22

Live stream je omogućen i za druge dijelove Bosne i Hercegovine, a način uplate, kao i način dokaza uplata je kao i kod inostranih potencijalnih gledaoca, samo u slučaju BiH se koristi slijedeći broj računa u KM:

Br. računa za BIH (KM): 3385002206249787 UniCredit Bank

U procesu razvoja TV platforme NK Jedinstvo u budućnosti su veliki planovi i naravno u narednom periodu nas očekuju i mogućnosti uplata po jednoj cjelokupnoj  sezoni o čemu ćemo Vas blagovremeno obavijestiti.

Naravno uz Vašu podršku da nam je zagarantovan uspjeh!!

Budite i Vi dio crveno bijele porodice!!