Jedinstvo ugošćuje ekipu NK Zvijezda Gradačac u okviru 2. kola Prve lige FBiH

Najave Novosti

U subotu 15.08.2020.godine sa početkom u 17:30h Jedinstvo ugošćuje ekipu NK Zvijezda iz Gradačca, a u okviru 2. kola Prve lige FBiH pod Borićima. Očekuje nas još jedan zanimljiv susret i veoma važan za naš tim nakon prvog kola i pobjede nad ekipom Goška rezultatom 2:1. Gosti iz Gradačca su u prvom kolu poraženi od ekipe HNK Orašje rezultatom 0:1 na domaćem terenu. Naravno da je pred našim crveno bijelim veoma važan susret i da će zasigurno odigrati meč života, kao i protiv ekipe iz Gabele, te na konto upisati nova tri boda, iako protivnika ne treba podcijeniti, bez obzira na njihov prvi poraz u okviru prvog kola, a upravo šef stručnog štaba je to i sam kazao u svojoj izjavi:

“Svi igrači konkurišu za sastav izuzev Kladara, koje je povrijeđen. Ekipu Zvijezde respektujemo i neće nas zavarati slab rezultat iz prvog kola. Imaju nekoliko iskusnih igrača, koji mogu igrati u bilo kojoj ekipi Prve lige Federacije, a također imaju i iskusnog trenera, koji zna iz ekipe izvući maksimum. Mi se pripremamo isto kao i za GOŠK, a ovo nam je najbitnija utakmica i tako se i ponašamo”.

Susret je i ovaj put bez prisustva gledaoca uz obezbijeđen live stream utakmice ali ovaj put na posebnom serveru, a ne kao ranije na YouTube kanalu. Live stream je zatvorenog tipa i naravno može se pratiti samo uz uplaćeni kod, odnosno kupovinu kupon karte za live stream. Prvi kodovi su već poslani na veliki broj Vaših e-mail adresa, a prodaja kupon karti se nastavlja i to na dva prodajna mjesta: Turistička zajednica Grada Bihaća i u prostorijama kluba NK Jedinstvo. 

Da svakog dana radimo mnogo na usavršavanju našeg kluba po svim mogućim segmentima, dokaz je i ova naredna utakmica, gdje live stream radimo na posebnom serveru, koji je zakupljen na godinu dana i naravno uz Vašu podršku u koju ne sumnjamo i dalje ćemo se usavršavati jer samo zajedničkim snagama se ostvaruju zacrtani ciljevi, a nama  svima su dovoljno jasni.

Službeni e-mail kluba je: jedinstvobihac@gmail.com

Br. računa za INOSTRANSTVO: UniCredit Bank d.d. Mostar

                                                          Bank Acc: 25015511005

                                         IBAN: BA 39 3385 0048 6130 4978

                                                            SWIFT: UNCRBA22

Live stream je omogućen i za druge dijelove Bosne i Hercegovine, a način uplate, kao i način dokaza uplata je kao i kod inostranih potencijalnih gledaoca, samo u slučaju BiH se koristi slijedeći broj računa u KM:

Br. računa za BIH (KM): 3385002206249787 UniCredit Bank

U procesu razvoja TV platforme NK Jedinstvo u budućnosti su veliki planovi i naravno u narednom periodu nas očekuju i mogućnosti uplata po jednoj cjelokupnoj  sezoni o čemu ćemo Vas blagovremeno obavijestiti.

Naravno uz Vašu podršku da nam je zagarantovan uspjeh!!

Budite i Vi dio crveno bijele porodice!!

VELIKO HVALA NA VJERNOSTI!!