Stručni štab na mukama pred subotnju utakmicu, čak pet igrača sa povredama

Najave Novosti

Crveno bijeli ulaze u subotnju utakmicu oslabljeni zbog povreda, a u goste im dolazi FK Budućnost u okviru 4. kola m-tel: Prve lige FBiH. Van stroja se nalazi čak pet igrača, a na današnjem treningu na lakšu povredu se požalio i Haračić. Šef stručnog štaba NK Jedinstvo neće moći računati na povrijeđene igrače: Olića, Devedžića, Ivkovića, Koprivicu, te golmana Williana, a nedovoljno oporavljen je i golman Muratspahić, pa je upitan i njegov nastup.

Bez obzira na povrede u crveno bijelom taboru vlada odlična atmosfera pred meč u subotu i zasigurno nas očekuje dobar i kvalitetan susret, borben do kraja, a bodovi naravno ostaju u Bihaću, kako kažu naši igrači.

Gosti iz Banovića se nalaze na devetoj poziciji prvenstvene ljestvice sa jednom pobjedom iz tri odigrana kola i to u proteklom kolu, kada su slavili rezultatom 3:2 nad ekipom Orašja na domaćem terenu.

Crveno bijeli su na šestoj poziciji sa isto toliko osvojenih bodova, a upisali smo dvije pobjede i jedan poraz iz proteklog kola u Gračanici.

I ovaj put kao i obično je obezbijeđen live stream utakmice putem našeg portala, a prodajna mjesta za kupovinu kupon karti su od jutros otvorena u:

Prostorije kluba NK Jedinstvo

Centar grada (kod sata)

MB Stars trgovina (Turija)

MB Stars trgovina (Luke)

Za sve ostale domaće navijače, kao i obično otvoren je ŽR kluba za uplatu praćenja live streaminga,  kao i PayPal, a cijena je 5,00 KM

Br. računa za BIH (KM): 3385002206249787 UniCredit Bank


Za naše vjerne pratioce van granica BiH, pored PayPal računa otvoren je i devizni račun kluba, a cijena je 5,00 EUR-a. Vjerni pratioci, koji su uplatili svoju polusezonsku kartu za domaće utakmice dobit će COD za praćenje live streama na svoju e-mail adresu.

 

Br. računa za INOSTRANSTVO: UniCredit Bank d.d. Mostar

                                                           Bank Acc: 25015511005

                                         IBAN: BA 39 3385 0048 6130 4978

                                                            SWIFT: UNCRBA22

 

NAPOMENA: Molimo Vas nakon uplate da dokaz o uplati pošaljete na službeni e-mail kluba: jedinstvobihac@gmail.com

“SAMO ZAJEDNIČKIM SNAGAMA MOŽEMO DO KONAČNOG CILJA”!!

“BIHAĆ CIJELI CRVENO BIJELI”