Crveno bijeli spremno dočekuju ekipu Slavena, a atmosfera u redovima Jedinstva je odlična

Najave Novosti

Danas je odrađen i posljednji trening pred sutrašnji susret pod Borićima, gdje naši crveno bijeli u okviru 6. kola m-tel:Prva liga FBiH ugošćuju ekipu NK Slaven. Nakon pet odigranih kola naši crveno bijeli zauzimaju osmu poziciju prvenstvene ljestvice sa sedam osvojenih bodova iz pet odigranih kola, dok se gosti iz Živinica nalaze na četrnaestoj poziciji  sa pet osvojenih bodova.

Treneri Šušnjar i Resić mogu da računaju na sve igrače u ovom susretu, osim ranije povrijeđenog Bećirbašića, kojeg očekuje operativni zahvat i zasigurno da ga u prvom dijelu prvenstva nažalost nećemo vidjeti u sastavu Jedinstva.

“Nakon mini serije loših rezultata ekipa nema pravo na kiks, ulazimo spremno u ovu utakmicu ali naravno sa velikom opreznošću s obzirom na protivnika iz Živinica. Svi su igrači spremni i očekujemo pobjedu i naravno da obradujemo našu Silu Nebesku”.- kazao je trener Elvir Šušnjar.

Prodaja kupon karata se vrši i sutra i to u centru grada (kod sata) od 10:00h do 14:00h i u prostorijama kluba (stadion) od 09:00h do 14h.

Cijena kupon karte je 5,00KM, dok je za naše vjerne pratioce van granica BiH cijena kupon karte 5,00EUR-a.

Uplate za kupon karte možete vršiti putem PayPal-a i na ŽR kluba.

Br. računa za BIH (KM): 3385002206249787 UniCredit Bank

Za naše vjerne pratioce van granica BiH, pored PayPal računa otvoren je i devizni račun kluba, a cijena je 5,00 EUR-a. Vjerni pratioci, koji su uplatili svoju polusezonsku kartu za domaće utakmice dobit će COD za praćenje live streama na svoju e-mail adresu.

 

Br. računa za INOSTRANSTVO: UniCredit Bank d.d. Mostar

                                                           Bank Acc: 25015511005

                                         IBAN: BA 39 3385 0048 6130 4978

                                                            SWIFT: UNCRBA22