NAJAVA: Debi šefa stručnog štaba Damira Beće na klupi Jedinstva u Travniku

Najave Novosti

Narednog vikenda su na rasporedu utakmice 7. kola m-tel: Prva liga FBiH, a naši crveno bijeli putuju na vruće gostovanje u Travnik. Nakon osvojenog boda u Tešnju, a potom i tri boda nad ekipom Slavena u Bihaću, očekuje nas jedna veoma teška utakmica u Travniku, kod ekipe koja nije upisala još niti jedan poraz od početka sezone. Na klupi Jedinstva, kao šef stručnog štaba svoj debi će upisati i Damir Beća, koji je jučer stigao u Bihać i već je odradio dva treninga sa ekipom. Novom šefu struke svakako sadašnji igrači crveno bijelih i nisu neka velika nepoznanica jer je neke od njih već trenirao  pa se odlično uklopio u ekipu i svakako da će biti od velike koristi za naš klub, kao jedan iskusan i veoma kvalitetan trener sa autoritetom, a nadamo se da će ispuniti i zadatke, koje Uprava kluba stavi pred njega , naravno uz podršku svojih pomoćnika Šušnjara i Resića, kojima je i sam dao podršku.

Crveno bijeli na put kreću sutra (petak 18.09.2020.) u 14:00, a naravno svi oni, koji žele ispratiti svoje ljubimce, ovim putem ih pozivamo da zajednički napravimo ispraćaj našim momcima i poželimo im sreću u Travniku jer ih zaista očekuje težak zadatak.

“Tu sam tek dva dana, iako poznajem sve igrače jer sam ranije trenirao njih nekoliko, a i ostale sam pomno pratio od početka sezone, ipak neka ovaj put izjavu da neko od mojih pomoćnika, koji su to zasigurno zaslužili dosadašnjim načinom rada”. – kazao je u kratkoj izjavi novi šef stručnog štaba Damir Beća.

“Ekipa je spremna za Travnik, svi igrači su u pogonu, osim Nuspahića, koji nema pravo nastupa zbog tri žuta kartona. Očekuje nas teška utakmica u Travniku ali mislim da možemo ostvariti povoljan rezultat”– kazao je u video izjavi pomoćnik Šušnjar.

Napomenut ćemo i to da povratnik u redove crveno bijelih, Sinan Samardžić nažalost neće imati pravo nastupa u Travniku, a koji redovno trenira već nekoliko dana sa ekipom.

Live stream utakmice u Travniku je u produkciji NK Travnik, a naravno uz obostrano zadovoljstvo link za praćenje utakmice ćemo postaviti ovdje na našem portalu, a svi oni koji bez obzira na live stream žele pomoći klubu u teškim financijskim trenucima, to mogu učiniti putem uplata na ŽR kluba, PayPal, te kupovinom kupon karata za live stream. Svakako da nam je potrebna Vaša podrška bez koje ne bi uspjeli raditi ovo što radimo.

Hvala vam na vjernosti i novčanim uplatama, te pomoći našem radu na ostvarivanju konačnog cilja, kojeg samo zajednički možemo ostvariti!!

“ISPRATIMO SVOJE CRVENO BIJELE SUTRA U 14:00h”