OMLADINSKI POGON: Pobjede pionira i juniora, a porazi predpionira i kadeta

Izvještaji Novosti Novosti OP

PREDPIONIRI

Najmlađa selekcija naših crveno bijelih je poražena danas u Bihaću od ekipe NK Omladinac 75 rezultatom 0:12, a priliku za igru u današnjem susretu Elvis Mehadžić je pružio je slijedećim najmlađim igračima našeg tima: Alem Toromanović, Amar Alijagić, Faris Duraković, Amar Žerić, Ishak Raković, Harun Huseinović, Denis Dupanović, Tarik Raković, Amar Ožegović, Emir Ćehajić, Faruk Čahtarević, a sa klupe je ušao Irman Kurjaković umjesto Haruna Huseinovića u 37′ susreta.


PIONIRI

Pioniri našeg kluba su ponovo odigrali vrhunski susret protiv svojih vršnjaka NK Brekovica 78 i slavili sa visokih 11:0, a za ekipu su nastupili: Benjamin Bilić, Maid Čirić, Emir Fazlić, Elvin Mušić, Kemal Imširović, Petar Stipić, Aladin Vojić, Anes Ćehajić, Adis Amidžić, Samir Halilagić i Irman Felić. Trener Asmir Pašagić je dao priliku svim igračima u ovom susretu, pa su svoje minute upisali: Armin Halkić, Timur Toromanović, Hamza Šušnjar, Tarik Behrem, Amar Karadžić, Amar Hamzić i Haris Mušić.


KADETI

Kadeti NK Jedinstvo su poraženi u B.Luci rezultatom 5:0, a trener Denis Čavkić je bez obzira na rezultat dao priliku svim omladincima u ovom susretu. U prvih jedanaest su igrali: Meho Bajrić, Damir Sabljaković, Ermin Mušić, Anes Abdijanović, Huse Bašanović, Ahmet Balić, Faris Fajković, Džanan Hajdarić, Haris Sušić, Mirnes Vuković i Afan Ramić. Sa klupe su zaigrali: Anes Hodžić, Hasan Bajrić, Anes Čirić, Tarik Ikić, Hamza Ramić i Muhamed Bilić.


JUNIORI

Naši juniori su uspjeli ipak ostvariti pobjedu na gostovanju u B.Luci, a gol za pobjedu je postigao Amar Balić u 83′ susreta, nakon što je ušao sa klupe u 79′ susreta. Denis Čavkić je izveo ovih prvih jedanaest: Ervin Pečenković, Anes Šušnjar, Ibro Bašanović, Suad Zulić, Irman Dizdarić, Benjamin Kurić, Faruk Ramić, Amar Bratić,  Aimar Čavkić, Harun Lipovača i Nedim Arnautović. Priliku sa klupe su dobili: Amar Balić, Eman Libić i Armin Halilagić.


RASPORED OMLADINSKOG POGONA ZA NAREDNI VIKEND:

PREDPIONIRI: NK KAMENICA – NK JEDINSTVO (Nedjelja 27.09.2020.godine u 09:45h) KAMENICA

PIONIRI: NK KAMENICA – NK JEDINSTVO (Nedjelja 27.09.2020.godina u 11:15h) KAMENICA

KADETI: NK JEDINSTVO – NK PODGRMEČ (Nedjelja 27.09.2020.godina u 10:00h) BIHAĆ

JUNIORI: NK JEDINSTVO – NK PODGRMEČ (Nedjelja 27.09.2020.godina u 12:00h) BIHAĆ