Crveno bijeli sutra putuju u Čapljinu, Kremenović bez prava nastupa

Najave Novosti

Crveno bijela ekspedicija sutra (petak) putuje u Čapljinu u 09:0h, gdje ih očekuje utakmica u okviru 9. kola m:tel Prva liga FBiH, a susret HNK Čapljina – NK Jedinstvo je na rasporedu u subotu 03.10.2020.godine sa početkom u 15:30h. Naši crveno bijeli su već nanizali tri uzastopne pobjede, a prije toga iz Tešnja se vratili sa jednim bodom, što nam svakako daje za pravo da očekujemo povoljan rezultat i u Čapljini.

HNK Čapljina je iz osam odigranih susreta izvukla tek jednu pobjedu, dva susreta su odigrali neriješeno, dok su čak pet puta pretrpjeli poraz. Sa osvojenih pet bodova se nalaze na pretposljednjoj poziciji prvenstvene ljestvice.

NK Jedinstvo je u posljednja četiri kola znatno poboljšalo igru, a samim tim i rezultate, pa su iz Tešnja doputovali sa jednim osvojenim bodom, a nakon toga zaredali i tri uzastopne pobjede. Iz osam odigranih susreta ostvarili smo pet pobjeda, jednu utakmicu smo odigrali neriješeno, dok smo dva puta bili poraženi. Sa šesnaest bodova smo zasjeli na visoku četvrtu poziciju prvenstvene ljestvice.

Šef stručnog štaba Damir Beća neće moći računati u ovom susretu na Bojana Kremenovića, koji će zbog kartona morati pauzirati, dok su ostali igrači u pogonu i vrijedno se radilo proteklu sedmicu, a odradit će se i jedan trening sutra nakon dolaska u Čapljinu.

I ovaj put je obezbijeđen live streaming utakmice iz Čapljine, a svoje kupon karte možete kupiti u prostorijama kluba: petak i subotu od 09:ooh do 15:00h i na taj način pomoći svom voljenom klubu.

Cijena kupon karte je 5,00KM, dok je za naše vjerne pratioce van granica BiH cijena kupon karte 5,00 EUR-a.

Uplate za kupon karte možete vršiti putem PayPal-a i na ŽR kluba.

Br. računa za BIH (KM): 3385002206249787 UniCredit Bank

Za naše vjerne pratioce van granica BiH, pored PayPal računa otvoren je i devizni račun kluba, a cijena je 5,00 EUR-a. 

Br. računa za INOSTRANSTVO: UniCredit Bank d.d. Mostar

                                                           Bank Acc: 25015511005

                                       IBAN: BA 39 3385 0048 6130 4978

                                                            SWIFT: UNCRBA22

“BIHAĆ CIJELI CRVENO BIJELI”