VAŽNO: SAOPŠTENJE ZA NAVIJAČE I SIMPATIZERE NAŠEG KLUBA

Najave Novosti

U nadi i podršci našem klubu NK Jedinstvo Bihać, pokrenuli smo live streaming utakmica, kako domaćih, tako i gostujućih u skladu sa dozvolom domaćina, te omogućili našim vjernim navijačima i simpatizerima kluba u ovim teškim vremenima da prate utakmice svog voljenog kluba u direktnim prijenosima, putem TV ekrana.

Na početku smo imali tehničkih problema prilikom realizacije našeg projekta ali vremenom smo usavršavali live streaming TV NK Jedinstvo i dalje smo planirali projekat širiti, usavršavati, podizati na još jedan veći, profesionalniji nivo.

Ovim putem se želimo zahvaliti svim našim vjernim pratiocima i onima, koji su financijski podržali naš trud i rad kupovinom kupon karata za live streaming.

Troškovi live streaminga se ne mogu podmiriti trenutnim brojem prodanih kupona, pa u slučaju da ne dobijemo dodatnu podršku navijača i simpatizera kluba bićemo prinuđeni prekinuti rad live streaminga utakmica NK Jedinstvo.

Uradićemo sve da do toga ne dođe ali vas zamoljavamo da zajedničkim snagama pomognemo održivost ovog projekta.

Neka nam primjer budu navijači FK Željezničar i FK Velež, koji sopstvenim angažmanom prodaje i kupovine kupona daju veliku financijsku injekciju klubu.

Kapitalni cilj nam je i kad se vrate navijači na tribine, zadržati ovaj projekat, radi navijača iz BiH i naših vjernih pratioca van granica BiH.

Za narednu utakmicu u subotu 10.10.2020.godine NK JEDINSTVO – FK RADNIK, koja počinje u 15:00h će biti obezbijeđen live streaming, samo ukoliko uz vašu financijsku pomoć osiguramo dovoljno financijska sredstva jer troškovi live streaminga jedne utakmice su zaista veliki i nadamo se da će te ovaj put i naravno u budućnosti podržati naš trud i rad, a samim tim i financijski pomoći svom voljenom klubu, kako bi nastavili ovu lijepo zamišljenu priču, odnosno projekat razvoja TV NK Jedinstvo jer u protivnom bićemo primorani prekinuti naš dalji rad na veliku žalost mnogih, istinskih ljubitelja našeg Jedinstva.

 

HVALA VAM NA VJERNOSTI!!

„BIHAĆ CIJELI CRVENO BIJELI“