NK Jedinstvo ugošćuje ekipu iz Hadžića u okviru 10. kola m:tel Prva liga FBiH

Najave Novosti

Narednog vikenda na rasporedu su utakmice 10. kolo m:tel Prva liga FBiH, a naši crveno bijeli ugošćuju FK Radnik iz Hadžića. Utakmica je na rasporedu u subotu 10.10.2020.godine sa početkom u 15h i dalje bez prisustva gledaoca. U goste nam dolazi veoma mlada i nezgodna ekipa iz Hadžića, koja trenutno zauzima devetu poziciju prvenstvene ljestvice, a posljednje kolo na domaćem terenu odigrali su neriješeno sa ekipom HNK Orašje.

Šef stručnog štaba Damir Beća u ovom susretu neće moći računati na požutjele Bešagića i Devedžića, dok su svi ostali igrači na raspolaganju za sutrašnji meč. Naši crveno bijeli su bez poraza prethodnih pet kola, a proteklu sedmicu se posebno pripremalo za ovu utakmicu sa osvrtom na ekipu iz Hadžića, koju odlično poznaje naš šef stručnog štaba i svakako za očekivati je povoljan rezultat, odnosno pobjedu u sutrašnjem duelu.

Ekipa NK Jedinstvo TV i ovaj put spremno dočekuje ovaj susret, a naravno uz vašu podršku za budući rad i naš opstanak.

Kupon karte za live streaming se mogu kupiti i sutra (subota) do 13h u prostorijama kluba, a također uplate se mogu izvršiti i putem PayPal-a, te na ŽR kluba. Cijena kupon karte je 5,00 KM.

 

Br. računa za BIH (KM): 3385002206249787 UniCredit Bank

Za naše vjerne pratioce van granica BiH, pored PayPal računa otvoren je i devizni račun kluba, a cijena je 5,00 EUR-a. 

Br. računa za INOSTRANSTVO: UniCredit Bank d.d. Mostar

                                                           Bank Acc: 25015511005

                                       IBAN: BA 39 3385 0048 6130 4978

                                                            SWIFT: UNCRBA22