OMLADINSKI POGON: Pobjede pionira i juniora, a porazi predpionira i kadeta

Izvještaji Novosti Novosti OP

PREDPIONIRI

Naša najmlađa selekcija je danas u okviru 8. kola Predpionirske lige NS USK-a poražena u Bos. Petrovcu rezultatom 8:0, a priliku za igru trener Elvis Mehadžić je pružio slijedećim mališanima: Toromanović Alem, Alijagić Amar, Huseinović Harun, Dupanović Denis, Čahtarević Faruk, Raković Ishak, Karabegović Kenan, Ćehajić Emir, Žerić Amar, Raković Tarik i Duraković Faris.


PIONIRI

Osma pobjeda u nizu, bez poraza, ubjedljivo prvo mjesto prvenstvene ljestvice i nakon 8. kola Pionirske lige NS USK-a, a ovaj put crveno bijeli pioniri su slavili u Bos. Petrovcu sa visokih 8:0 u pretposljednjem ovosezonskom kolu. Trener Asmir Pašagić u ovom susretu je pružio priliku slijedećim igračima: Bilić Benjamin, Čirić Maid, Halkić Armin, Fazlić Emir, Mušić Elvin, Stipić Petar, Ćehajić Anes, Amidžić Adis, Halilagić Samir, Mušić Selmin i Felić Irman. Priliku sa klupe su dobili slijedeći igrači: Imširović Kemal, Karadžić Amar, Ibrahimović Eldin, Šušnjar Hamza i Hamzić Amar. Golove za našu ekipu su postigli: Amidžić Adis 2X, Halilagić Samir 3X, Imširović Kemal 2X i Šušnjar Hamza.


 

KADETI

Kadeti našeg tima su u okviru 8. kola Omladinske lige BiH grupa “Zapad” odigrali svoj susret u Prijedoru, a tom prilikom su upisali poraz od 2:0. Priliku za igru su dobili: Bajrić Meho, Bajrić Hasan, Hodžić Anes, Abdijanović Anes, Bašanović Huse, Balić Ahmet, Fajković Faris, Hajdarić Džanan, Čirić Anes, Duraković- Hodžić Aaron i Ramić Afan. Priliku sa klupe je dobio i Bilić Muhamed.


JUNIORI

Visoka pobjeda naših juniora u Prijedoru u okviru 8. kola Omladinske lige BiH grupa “Zapad”, a naši omladinci su slavili rezultatom 1:8. Trener Denis Čavkić priliku za igru je dao slijedećim igračima: Pečenković Ervin, Ćenanović Laris, Omeradžić Adnan, Zulić Suad, Muhić Belmin, Kurić Benjamin, Ramić Faruk, Balić Amar, Bratić Amar i Lipovača Harun. Priliku sa klupe su dobili: Muslić Sadin i Halilagić Armin. Strijelci za crveno bijele u ovom susretu su bili: Muhić Belmin, Kurić Benjamin, Balić Amar 3X, Lipovača Harun, Halilagić Armin, a u listu strijelaca sa bijele tačke se upisao i današnji slavljenik Ervin Pečenković.


Posljednje 9. kolo naši predpioniri i pioniri igraju pod Borićima sa ekipom NK Ključ, a susreti se igraju u nedjelju 25.10.2020.godine u 09:30h i 11:00h.

Kadeti i juniori također svoje utakmice u okviru 9. kola Omladinske lige BiH grupa “Zapad” igraju na domaćem terenu u nedjelju 25.10.2020.godine sa početkom u 10:00h i 12:00h.