Sutra na rasporedu derbi susret pod Borićima, a u goste stiže drugoplasirani HŠK Posušje

Najave Novosti

Narednog vikenda na rasporedu su utakmice 12. kolo m:tel Prva liga FBiH, a naši crveno bijeli će ugostiti ekipu Posušja pod Borićima. Poznato nam je da su i dalje na snazi epidemiološke mjere, pa se i 12. kolo igra bez prisustva publike. Naravno kao i obično i za ovaj susret je spremna ekipa za live streaming utakmice TV NK Jedinstvo, a susret možete pratiti kupovinom kupon karte za live streaming i na taj način podržati svoj voljeni klub.

Kupon karte možete kupiti u prostorijama kluba u vremenskom periodu od 09:00h do 14h i na prodajnom mjestu u Caffe bar MOND.

Moramo istaknuti da je ovo možda i jedan od najvažnijih susreta našeg tima jer pobjedom se ostaje u samom vrhu tabele, dok nam u goste dolazi veoma nezgodna ekipa HŠK Posušje, koji je proteklog vikenda slavio sa visokih 4:0 nad ekipom Orašja i zauzeo drugu poziciju prvenstvene ljestvice. Nogometaši Jedinstva spremno ulaze u ovaj susret, a ovaj put šef stručnog štaba Damir Beća na raspolaganju ima sve igrače i samo pobjeda dolazi u obzir u sutrašnjem susretu, kako bi se zadržao priključak samom vrhu tabele.

U nastavku vam donosimo kompletan raspored 12. kolo m:tel Prva liga FBiH, kao i tabelu nakon jedanaest odigranih kola:

 

Br. računa za BIH (KM): 3385002206249787 UniCredit Bank

Za naše vjerne pratioce van granica BiH, pored PayPal računa otvoren je i devizni račun kluba, a cijena je 5,00 EUR-a. 

Br. računa za INOSTRANSTVO: UniCredit Bank d.d. Mostar

                                                           Bank Acc: 25015511005

                                       IBAN: BA 39 3385 0048 6130 4978

                                                            SWIFT: UNCRBA2