Jedinstvo sutra bez prava na kiks u utakmici sa FK Goraždom u Bihaću

Najave Novosti

Sutra će naši crveno bijeli ugostiti FK Goražde u okviru pretposljednjeg 14. kola m:tel Prva liga FBiH, a na rasporedu su i ostali susreti također u okviru 14.kola, koji se igraju u subotu 07.11.2020.godine i nedjelju 08.11.2020.godine. Naravno naši crveno bijeli su bez prava na poraz u ovom susretu, a protekle sedmice su se vrijedno pripremali za ovaj duel. Kao što nam je poznato na klupi Jedinstva nakon odlaska Damira Beće, trenersku palicu je preuzeo Elvir Šušnjar sa svojim pomoćnikom Aldinom Resićem.

Jedinstvo zauzima trenutno osmu poziciju prvenstvene ljestvice sa dvadeset osvojenih bodova, dok su Goraždani  u trenutno boljoj poziciji i to na šestom mjestu sa osvojenim bodom više od naših crveno bijelih. FK Goražde je nanizalo četiri pobjede i nalaze se u odličnoj formi. U susretu u Bihaću pravo nastupa za Goražde nemaju Velić i Đoković, dok kod Jedinstva pravo nastupa nema Muris Midžić.

“Respektujemo ekipu Goražda i znamo da se nalaze u odličnoj formi, međutim isto tako znamo da nemamo pravo na kiks i samo pobjeda dolazi u obzir u sutrašnjem duelu”.– kazao je Elvir Šušnjar

U redovima crveno bijelih vlada odlična atmosfera pred utakmicu sa Goraždom, a raspoloženje je na nivou, tako da sutra očekujemo nove bodove na našem kontu.

 

Live streaming utakmice je obezbijeđen, a kupon karte za podršku klubu možete kupiti u prostorijama kluba do 12:00h, kao i u Caffe bar MOND, a isto tako uplatama putem PayPal-a i ŽR kluba pomažete i pružate svoj doprinos klubu, te TV NK Jedinstvo.

Br. računa za BIH (KM): 3385002206249787 UniCredit Bank

Za naše vjerne pratioce van granica BiH, pored PayPal računa otvoren je i devizni račun kluba, a cijena je 5,00 EUR-a. 

Br. računa za INOSTRANSTVO: UniCredit Bank d.d. Mostar

                                                           Bank Acc: 25015511005

                                       IBAN: BA 39 3385 0048 6130 4978

                                                            SWIFT: UNCRBA2