Dvadeset i pet igrača na prozivki NK Jedinstvo

Najave Novosti

Danas je u prostorijama NK Jedinstvo izvršena prozivka igrača za nastavak sezone 2020/2021 u okviru Prve lige FBiH uz prisustvo Uprave kluba crveno bijelih. Igračima i stručnom štabu se obratio prvi čovjek kluba, Hamdija Abdić, te u svom izlaganju poželio dobrodošlicu novim/starim igračima. U kratkom izlaganju se osvrnuo na prvi dio sezone, a nakon toga i predstavio plan za nastavak takmičenja.

Trener Elvir Šušnjar je izvršio prozivku igrača, na kojoj se pojavilo  dvadeset i pet igrača, dok je nekoliko igrača opravdano odsutno. Trening je zakazan za sutra (nedjelja 31.01.2021.godine) u 14:00h na stadionu Pod Borićima.

Što se tiče igračkog kadra moramo kazati da spisak igrača još nije konačan i naravno očekuju se još neka imena u crveno bijeloj porodici u narednim danima.

Igrači koji su se pojavili na prozivki: Isak Badić, Mujo Mujagić, Alen Ibrišimović, Muris Midžić, Suad Zulić, Belmin Muhić, Ibro Bašanović, Benjamin Kurić, Ervin Pečenković, Anes Šušnjar, Čavkić Aimar,  Sadin Muslić, Nedim Arnautović, Faruk Ramić, Amar Bratić, Adnan Omeradžić, Harun Lipovača, Damir Piralić, Rejhan Mujčić,  Admir Ljutić (FK Borac K.Dubica), Adnan Ljutić (FK Borac K.Dubica), Marin Čačić (NK Nehaj Senj HR), Aldin Salihović (FK Krupa), Fadil Čizmić i Almin Abdihodžić.

Opravdano odsutan Anes Nuspahić.