Crveno bijeli spremno dočekuju Čapljinu, roster igrača kompletan za duel u Bihaću

Najave Novosti

U nedjelju nas očekuju susreti 24. kolo m:tel Prva liga FBiH, a u Bihać nam stiže HNK Čapljina, koja trenutno zauzima pretposljednju poziciju prvenstvene ljestvice sa dvadeset i tri osvojena boda. Veoma zanimljiv susret u okviru 24. kola se igra sutra (petak 30.04.2021.), a sastaju se: NK Vis Simm Bau i prvoplasirana ekipa NK Posušje. Ostali susreti su na rasporedu u nedjelju 02.05.2021.godine sa početkom u 17:h.

Kako su crveno bijeli kompletni u ovom susretu za razliku od proteklog kola, a vlada i odlična atmosfera među igračima, sasvim realno je očekivati nove bodove na našem kontu. Nije to krio ni Šef stručnog štaba Jasmin Đidić, koji je najavio pobjedu u ovom susretu za miran nastavak sezone i opstanak u ligi ali isto tako je vrijedno spomenuti da ni ekipa Čapljine u Bihać ne stiže da se brani jer se nalaze u mnogo težoj situaciji, pa nas zaista očekuje uzbudljiv susret u nedjelju.

Važnost pobjede i nova tri boda za naše crveno bijele je iskazao i Rijad Pljevljak, koji je također optimista pred ovaj važan susret za naše crveno bijele.

Glavni sudija ovog susreta je Semir Sarajkić iz Sarajeva, dok pomoćnici Ivo Maglica i Marko Grbenar stižu iz Livna, a četvrti sudija susreta je Stipe Kovačević iz Tomislavgrada. Delegat susreta je Mario Ivković iz Livna, a posmatrač suđenja je Muamer Bureković iz Zenice.

TABELA NAKON 23. KOLA m:tel Prva liga FBiH

PAROVI 24. KOLA m:tel Prva liga FBiH